Saturday, 23 April 2011

*KENANGAN TERINDAH DENGAN SI DIA*


KAT PANTAI..




HA NIE NAMA KITAORG DAH SIAP!!

                  
NIE  DIA HANTAR SAYA BALIK!!


NIE MASA RAYA!!





YANG NIE KITAORG PEGI TAMAN PERMAINAN..
PEGI EXCERCISE!! BEST SANGAT!

                NIE MASA RAYA....  



                                       
                   
YANG NIE KITAORG PEGI MANDI AIR TERJUN

PEGI JOM HEBOH!!







NIE BEFDAY MA DIA...
NIE MALAM TAHUN BARU!




NEW  YEAR!




MASA RAYA KOT

NIE DIA HANTAR SAYA PEGI AIRPOT.. NAK BLIK SABAH!








KAT TELUK CEMPEDAK
NIE DIA EDIT...DIA MMG RAJIN DIT GAMBAR..










DIA YANG EDIT JUGAK..
NIE AKU EDIT..






AKU EDIT
       


                   AKU YANG EDIT JUGAK..





    NIE AKU BARU SAMPAI DARI K.L







    AKU BARU SAMPAI DARI K.L... LEPAK JAP.
    BARU SAMPAI DR K.L...

    TINGGAL KENANGAN

    pic nie masa raya tahun lalu..mmg bahagia sangat lah masa nie sebab dapat raya dengan org yang aku sayang..nie lah pic aku dengan orang aku paling sayang!!! tapi sekarang x dah.. die dah xsayang aku dah.. die dah cari orang lain gantikan tempat aku dihati dia..mungkin silap aku jugak kot..xpandai nak jaga hati n persaan dia..mungkin silap aku jugak permainkan dia waktu mula-mula kenal dulu..dan sekarang aku dah kene balik! padan muka!

    *EDiTiNg PiC*








    permulaan..

    06  jun 2009 aku menjejak kan kaki ke negeri terengganu.. aku xpernah termimpi pun akan sampai ke negeri nie..xpnah langsung terlintas di fikiran ku.. aku datang sini dengan satu tujuan..ya..satu tujuan satu matlamat..nak study n berjaya dalam hidup nie..bile dah berjaya boleh tolong family plak...first sampai sini..tinggal kat hostel..jmpa ramai kawan-kawan..tapi yang teruk nye..loghat terengganu nie susah nak faham.. aku xpham sepatah haram dorg cakap apa..huhh..memang payah lah masa mula-mula nak berinteraksi dengan org terengganu nie..mmg xpham apa-apa langsung...mula-mula macam tu lah..tapi bila dah duduk 3 4 bulan kat sini.. aku dah mula paham n mula belajar nak cakap terengganu..best tau boleh cakap banyak bahasa!!

    -GaDiS SaBaH-

    Aku Dan DiRi Que